ZZP Zorgopdrachten

Ben je op zoek naar zzp zorgopdrachten?

Bij ons kun je eenvoudig en snel aan de slag. Meld je aan door de onderstaande stappen te volgen. Na je registratie nemen we contact met je op om jouw wensen, ervaring en voorkeuren zorgvuldig in kaart te brengen. Op basis daarvan koppelen we je aan geschikte opdrachtgevers, zodat we samen de perfecte match kunnen realiseren.

Stap 1

Aanmelden

Ben je ZZP’er? Meld je eenvoudig aan via onze website. Tijdens je aanmelding heb je de volgende documenten nodig:

  • Vereiste Diploma
  • KvK-uittreksel (Niet ouder dan 3 maanden)
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) Polis
  • Betaalbewijs van (BAV)
  • Klachtenportaalregistratie (bijv. SoloPartners)
  • (VOG) Verklaring Omtrent het Gedrag (Niet ouder dan 3 maanden)
  • (CV) Curriculum Vitae

Na je aanmelding maakt ons systeem automatisch een account voor je aan. De inloggegevens worden naar het door jou opgegeven e-mailadres verstuurd.

Stap 2

Kennismaken

Wanneer jouw aanmelding is ontvangen, gaat een van onze recruiters hiermee aan de slag. We plannen een kennismakingsgesprek in. Deze recruiter fungeert als jouw primaire contactpersoon.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen, stellen we onze opdrachtgevers aan je voor en zorgen we ervoor dat alle benodigde documenten in orde zijn om een geschikte opdracht voor jou als zorgprofessional (ZZP’er) te vinden.

Indien aanvullende informatie nodig is of als de verstrekte gegevens of documenten niet volledig blijken te zijn, ontvang je een e-mail met verzoeken om de benodigde informatie aan te vullen.

Stap 3

Opdrachten Accepteren

Het is zover! Na het kennismakingsgesprek wordt je account geactiveerd.

Je kunt vanaf nu direct openstaande diensten accepteren en indien nodig je beschikbaarheidsagenda aanpassen. Heb je hulp nodig of weet je niet precies hoe het systeem werkt?

Neem gerust contact met ons op via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@zorgoffice.nl.

Vragen? Neem gerust contact op