Zorgbemiddeling voor opdracht-gevers

Bent u als organisatie manager of planner op zoek naar een bemiddelingsbureau in de zorg dat u kan ondersteunen bij het invullen van gaten in uw rooster met zorgprofessionals (ZZP`ers)?

Bij ZorgOffice begrijpen we de uitdagingen van uw rol en bieden we op maat gemaakte oplossingen. Wij zijn uw ideale werkpartner dankzij onze expertise, persoonlijke benadering en ons brede netwerk binnen de zorgsector.

Kies voor ZorgOffice en ontdek de voordelen van een samenwerking.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Hoge werkdruk en tekorten

De zorgsector kampt met hoge werkdruk toenemend ziekteverzuim en personeel dat de sector verlaat. Dit personeelstekort maakt het voor veel zorginstellingen een uitdaging om de planning rond te krijgen.

Wij bieden een effectieve oplossing voor het personeelstekort door directe toegang te geven tot een uitgebreid netwerk van gescreende en deskundige zorgprofessionals. wij vervullen je personeelsbehoeften op een persoonlijke en efficiënte manier. Dit geeft jou meer tijd en ruimte om je te concentreren op andere belangrijke taken.

9

Vraag en aanbod in één online platform

Bij ZorgOffice combineren we onze passie voor de zorg met de nieuwste technologieën en online oplossingen. Ons geavanceerde online platform is zorgvuldig ontwikkeld en biedt een uitgebreide database van zelfstandige zorgprofessionals en opdrachten van zorginstellingen. Zo brengen we vraag en aanbod in de zorg op een efficiënte en betrouwbare manier samen.

Zet moeiteloos diensten uit

Met de gebruiksvriendelijke software van ZorgOffice zet je moeiteloos diensten uit voor zorgprofessionals.

ZZP’ers kunnen eenvoudig reageren op openstaande diensten of langdurige opdrachten met slechts één druk op de knop. Alle belangrijke details, zoals de locatie van de organisatie, contactpersonen en specifieke opmerkingen over de dienst of afdeling, zijn direct beschikbaar.

Wanneer een zorgprofessional interesse toont, ontvang je automatisch hun volledige profiel. Ben je tevreden met de match? Met één klik bevestig je de opdracht en wordt de inzet direct geregeld.

Als planner of afdelingsmanager kun je bovendien eenvoudig aanvullende documenten toevoegen aan de opdracht, zoals een hygiëneprotocol of andere relevante informatie over de organisatie of locatie. Deze documenten kunnen door de organisatie zelf worden bepaald en toegevoegd.

Heeft jouw organisatie extra ondersteuning nodig bij het uitzetten van diensten, bijvoorbeeld door de afwezigheid van een planner vanwege vakantie of privéomstandigheden?

ZorgOffice biedt kosteloze ondersteuning en neemt tijdelijk de verantwoordelijkheid voor het uitzetten van openstaande diensten over.

Let op: bepaalde voorwaarden zijn van toepassing, zoals het uitzetten van minimaal 30 diensten per maand of 210 uur aan diensten. In dat geval neemt ZorgOffice de planning maximaal één maand over, of langer indien nodig.

Vragen? Neem gerust contact op